İşte Ben...

29 Şubat 2012 Çarşamba

Lila kutu şubat kutusu :)

Yine geç kalmış bir yazı daha Lila Kutu'm elime geleli epey oldu ama ben fırsat bulup ekleyemedim :) Ürünlerin çoğunu deneme fırsatı bulamadım henüz ama şamğuan hariç diğerlerinden memnun kalacağımı düşünüyorum. Bunların haricinde lilekutu logolu çorap ve saç tokası çıktı kutudan :) onlarda çok şekerlerdi :D Bakalım önümüzdeki ay hangi güzel ürünlerle tanışacağız. Lila kutuya abone olmak için tıktık.

Kutu içindeki ürünler;

Activar Activar AC-11 Maske

Cilt lekelerine elveda

Ne İşe Yarar?

Sadece uzman güzellik salonlarında uygulanan Activar Maske, cilt altında güçlü detoks etki yapar. Kolajen üretimini arttırarak DNA onarımını destekleyen bu maske cilt lekelerinin açılmasına yardım eder.



L'Occitane Aromachologie Relaxing Body Lotion-250 ml.

Dinlenmiş bir vücut için

Ne İşe Yarar?

Cildinizi Aromachologie Relaxing Body Lotion ile nemlendirin ve besleyin. Üzüm çekirdeği yağı ile zenginleştirilmiş olan bu losyon en hassas ciltlere bile uygulanabilir. Bu ferahlatıcı ve kremsi losyonun içeriğinde rahatlatıcı özelliğe sahip lavanta, çay ağacı ve sardunya esansiyel yağı bulunmaktadır.



Revigen Revigen Dökülmelere Karşı Canlandırıcı Şampuan -300 ml.

Revigen Dökülmelere Karşı Canlandırıcı Şampuan düzenli kullanıldığında saçlara ışıltısını ve gücünü geri kazandırıyor

Ne İşe Yarar?

Revigen Şampuan For Women, kadınlarda sağlıklı saç gelişiminin sağlanabilmesi için geliştirilmiş; saç derisinin bakımını yapan, dökülme karşıtı, hacim verici, saçların dayanıklılığını artıran çok özel bir şampuandır. Revigen Sampuan For Women, içeriğinde bulunan ve bilimsel araştırmalar ile kadınlarda saç dökülmesine karşı koyduğu gösterilen; T-flavanone, Adenozin, L-Carnitine-L-Tartrate ile saç gelişimini uyarır, dökülme karşıtı etkilerle saçın baştan çıkmasını sağlar. İçerdiği diğer aktif madde; yeşil çay EGCG ekstresi ile saç gelişiminde rol alan vitaminler ve saçın yapısını güçlendiren özel bileşikler ile saç telleriningüçlenmesine eşsiz katkı sağlar.



Cosmed Tüy Azaltıcı Serum-5x10 ml.

İstenmeyen tüylere son

Ne İşe Yarar?

İçeriğindeki çift aktif madde CAPISLOWTM ve DEPILINETM sayesinde tüyleri kontrol altına alarak tüy büyüme sürecini geciktirir. Tüy yoğunluğunu azaltır ve tüy yapısını inceltir. Özel formül cilt yapısına derinlemesine ve hızlı bir şekilde etki ederek ürünün etkinliğini arttırır. Epilasyon sonrasında meydana gelen tahrişi azaltarak cildi yatıştırır. Antioksidan ve iltihap oluşumunu önleyici özelliğe sahiptir.





Cosmed Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu-150 ml.

İstenmeyen tüylere son

Ne İşe Yarar?

Düzenli kullanıldığında, içeriğindeki çift aktif madde CAPISLOWTM ve DEPILINETM sayesinde tüylerin büyümesini yavaşlatır, tüy yoğunluğunu azaltır ve tüy yapısını inceltir. Özel formülü ile cilt yapısına derinlemesine ve hızlı bir şekilde etki ederek ürünün etkinliğini arttırır. Epilasyon sonrasında meydana gelen tahrişi azaltarak cildi yatıştırır. Antioksidan ve iltihap oluşumunu önleyici özelliğe sahiptir. Ciltte uzun süreli yumuşaklık hissi verir.



Max Factor Ageless Elixir 2'si 1 Arada Fondöten -30 ml.

Cilde ışıltı katar

Ne İşe Yarar?

Bazı fondötenler cildi monoton ve mat gösterirken, Ageless Elixir 2’si 1 arada fondöten + serum cildi aydınlatır ve tekrar canlandırır.Artık, sadece kusurları kapatan bir fondöten yeterli değil. Ageless Elixir’i güçlü kılan özelliği cildi günlük olarak koruması, taze ve temiz bir kokuya sahip olması ve sahip olduğu doğal dokular sayesinde neredeyse görünmez olmasına rağmen cildi kesinlikle olduğundan yaşlı göstermemesi.



Durance Antik Güller Koruyucu El Kremi - 75 ml.

Gülden gelen güzellik

Ne İşe Yarar?

Durance Koruyucu El Kremi organik esansiyel gül yağı içerir. Kuru ve yıpranmış elleri yumuşatır, rahatlatır ve dış etkilere karşı korur. Formulü misket gül ağacı ve tatlı badem yağından oluşan bitkisel yağlar içerdiğinden yağ asitleri yönünden zengindir. Cildinize sağlıklı bir his verirken elinizde yağlı bir his bırakmaz. Bitkisel yağların rahatlatıcı ve onarıcı özellikleri vardır ve hücre yenilenmesine yardım eder. Durance Koruyucu El Kreminin pürüzsüz bir dokusu vardır ve cildi kurumaya karşı korur. Sertleşmiş cildi pürüzsüzleştirir. Centifolia gülünün yapraklarıyla cildin hoş kokmasını sağlar ve ciltte çiçeksi hoş bir parfüm bırakır.



Inglot Göz Farı No:500

Rengarenk etkileyici gözler

Ne İşe Yarar?

Yağ içermeyen özel bir formüle sahip bu göz farı yoğun renk verir. Kalıcılığı yüksektir. Uygulama sonrası göz kapağında birikme yapmaz.
















:) Son yaptığım alışveriş resimlerini de ilk fırsatta yayınlayacağım :D Bu arada can dostumm da artık blogger onun sayfası içinde Her Telden Olsun

2 yorum:

  1. sayfanı değiştirmişsin aldıkların harika güle güle kullan özellikle revigeni merak ediyorum memnun kalacak mısın ? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunlar numune geldi canm :) ama o şampuanı kullanamıcam çünkü kalın telli benim saçlarım :D senin ince telli miydi yollıyım sana

      Sil