İşte Ben...

18 Ocak 2012 Çarşamba

Ben kimim, ne yer ne içerim ?

İlk yazımda kendimden çok fazla bahsetmemişim. Vazgeçilmezlerimi kendimi anlatayım birazda. uzun bir post olacak :) şimdiden uyarayım daha yeniyim yaa çokk büyük keyifle yazıyorum :D

enn büyük vazgeçilmezim türk kahvesi genelde tercihim sadeden yanadır. ama diğerlerini de çokk büyük zevkle içerim


kitap okumayı da severim belli bir türe asla bağlı kalmam her türden okurum o anki ruh halime bağlı en büyük favorim çocukluğumdan beri okumaya devam ettiğim İpek ongun bir genç kızın gizli defteri serisi... hayatımınn her döneminde bana çok yardımcı oldu. hatta verdiğim hayati kararda bile bu kitaptan yararlandım...



Sonra Mehmet Coşkundeniz nam-ı değer Aşk Doktoru bütün kitaplarını yazılarını bıkmadann defalarca okuyabilirim


İşim gereği mobilyalarla fazlaca içli dışlıyım. ilerde evleneceğim zaman mobilya seçimim çokk zor olacak şuanki favori takımım bu :) ama eminim ilk fuarda yine deişecek :))


burada gidecek bir yerimiz yok ne yazık ki o yüzden favori mekanımız yeni açılan avmdeki gönül kahvesi ve burger king :))


avm açılmadan önce ne yapıyormuşuz hiç hatırlamıyorum iyi ki varsin inegöl avm <3

sinemaya gitmeyi de severim :)) avm açılmadan önce gidemiyorduk tabii çünkü filmler vizyona girdikten 2-2 ay sonra geliyordu o zamana kadar da izlemiş oluyorduk. amaaa cinema pink sayesinde artık rahatca gidebiliyoruz :) birde bu soğuklarda klimayı hep açık tutsalar tadından yenmicek :)
en son musallat 2 yi izledik. korku filmleri bana göre değil ama arkadaşımı kıramadım o çok merak ediyordu çünkü. aslında bu da korkunç değilmiş ama yine de bana kalsaydı tercih etmezdim :)




alacakaranlık serisi ise favorim şafak vaktini 2 kere izledim sinemada doyamadım ama kimseyi tekrar gitmeye kandıramadım :))




favori yemeğim mantı :)) tabak tabak yesem yine de doymam :D zaten yediğini inkar edenlerden değilim :)) yediğim herşey yağ kilo olarak geri dönüyor :)) mantının resmini paylaşmıym gerek yok :))


işim gereği devamlı pc başındayım ve netteyim tabii ki. facebook vazgeçilmezim sabah açarım akşama kadar açık durur hep bir diğer favorim de Kadınlar Kulübü. internetten dost olmaz diyenlerdendim ama anladım ki oluyormuş.



neyse sanırsam şimdilik bu kadarı yeter. bir dahaki postta görüşmek üzere.....


birde çekilişlerden bahsedelim....

irem'in 5 şubat son katılımı olan çekilişine  buraya...
Sevgili MakeUpparfume 20 ocak son katılım tarihli çekilişine de  burdan ulaşabilirsiniz :))

3 yorum:

  1. çok güzel yazmışsın tatlım son detayı ayrıyetten sevdim 'kk' sayesinde bi dost sahibiyiz :)
    yazılarının devamını bekliyorum resimlerler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağoll canım :) boll boll yazıcamm hiçç merak etme sen :D bıktırcam sizi ;)

      Sil
    2. ben bıkmam tatlım biliyorsun zevkle okurum :))

      Sil